Barion Pixel

HELYSZÍNI REGISZTRÁCIÓ KISBODAK, Dunapart. MÁJUS 28.

 

A családi napon való részvétel regisztrációhoz kötött, amiért cserébe részt vehettek a futáson, minden vezetett túrán, használhatjátok a játszóudvar eszközeit, részt vehettek a termelői piacon és a kulturális programokon, sőt még egy karkötőt is adunk mindenkinek!

A felsorolt lehetőségeken túl a regisztráció magában foglalja a vezetett túrákon való részvételt is, amennyiben azon a vendég saját sporteszközét használja. Amennyiben ahhoz kerékpárt, vagy kenut bérel, azokért kell díjat fizetni. Kerékpáronként 3.000 Ft (a rendezvény egész idejére), e-bike esetén 5,000 Ft /túra, míg kenu (4 személyes, evezővel és mellényekkel) esetén 4.500 Ft/kenu összeget. A kenuhoz tehát jàrnak az evezők, és a
mentőmellènyek is. Valamint elérhető 1 db 12 személyes kenu is, 9.000 Ft/túra áron.
Online regisztráció lezárása: május 26. csütörtök 12:00 Utána csak helyszíni regisztráció lehetséges.
Helyszíni regisztrációval kizárólag a megmaradt készlet erejéig lehet piaci áron közvetlenül a szolgáltatóktól kerékpárt (4.500 Ft/nap), e-bike-ot (7.500 Ft/túra), 4 személyes kenut (7.000 Ft/túra), 12 személyes kenut (15.000 Ft/túra)

2023. május 28. 

Kisbodak, Dunapart melletti területen

 

Étkezés: jótékonysági kenyérlángos sütés, valamint jótékonysági halászléfőzés.

 

 

Regisztráció

A családi napon való részvétel regisztrációhoz kötött, amiért cserébe részt vehettek a futáson, minden vezetett túrán, kipróbálhatjátok, használhatjátok a játszóudvar eszközeit, részt vehettek a termelői piacon és a kulturális programokon, sőt még egy karkötőt is adunk mindenkinek!

A rendezvény pontos helyszíne, illetve bázisa a kisbodaki dunapart melletti terület, parkolni a töltés oldalában kijelölt parkolóhelyeken lehet, illetve – aki teheti – annak ajánlott biciklivel érkezni.

Regisztráció a rendezvényre: INGYENES amelyért cserébe az ingyenes eszközök igénybevétele mellett vendégünk vagy a családi és kulturális programokra, valamint kedvezményesen bérelhetsz kerékpárt, e-bike-ot és kenut is!

A regisztrációval beleegyezel, hogy az eseményen fénykép és videófelvétel készülhet rólad és/vagy gyermekedről, amelyet a Szigetköz Natúrpark Egyesület később a rendezvényei promotálásához felhasználhat.

Támogatóink:

Greiner Bio-One Kft.
Szigetköz Natúrpark
A természet, a táj és az abban élő és alkotó ember harmóniája.
A Szigetközt teljességében felvállaló, a területfejlesztés, a vidékfejlesztés, a környezetvédelem és a turizmus területén egyaránt tenni tudó és akaró összefogás megteremtésére.
Elérhetőségek
Szigetköz Natúrpark Egyesület
Székhely:
9181 Kimle, Fő u. 114.
Levelezési cím:
9181 Kimle, Vízpart u. 6.
E-mail-cím:
szigetkoznaturpark@gmail.com
Telefonos elérhetőségek:
+36203133004
+3696228667