Barion Pixel

HELYSZÍNI REGISZTRÁCIÓ KISBODAK, Dunapart.

 

A nyárelő legnagyobb családbarát szabadidős rendezvénye a Szigetközben vezetett kenu-, kerékpár- és ebike túrákkal, extrém bicikli pályával, sport, szabadidős és gasztro programokkal, valamint Szigetközi Szatyor vásárral.
Töltse velünk – a Szigetköz Natúrparkkal és a Szigetközi Szatyorral – aktívan családjával a vasárnapot június 2-án Kisbodakon!

Kerékpárbérlés igény regisztrálása:

1 Step 1

Regisztráció

keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder


PROGRAM:

8:00 Szigetközi Szatyor vásár, állatsimogató és a natúrparki gyerekplacc megnyitása korán kelőknek Szőke András színművésszel, humoristával.
Kerékpáros túra Győrből a Bringamánia Győr szervezésében (Indulás a Lapos Tanszék – Bahnhof – előtti töltésről megállókkal és frissítő pontokkal. kb. 40 km.) Várható érkezés 10:00 óra.

9:00-9:30 Zenés programébresztő a Mosonmagyaróvári Ütősegyüttessel

9:00 Gyerekplacc folyamatosan: csillámtetkó, kézműveskedés, lufi hajtogatás, buborék party, buborékfoci csata. Pónizás a Dodó Vadfarmmal, és barátkozás az állatokkal. Sok-sok vidámság.

9:30-10:00 ÜNNEPI KÖSZÖNTŐK

Dr. Nagy István agrárminiszter, országgyűlési képviselő
Tímár Gábor Kisbodak polgármestere
dr. Pető Péter, a Szigetköz Natúrpark Egyesület elnöke

10:00-10:30 Ismerje meg jobban a Szigetköz Velencéjét! Falukerülő családi kocogás.

10:00 Szigetközi gasztro élmények, Kisbodak közössége a MOHOSZ és Szőke András együttműködésében. Kisbodaki kenyérlángos egyenesen a boglyakemencékből. Szigetközi halászlé, ahogy igazi horgászok készítik.
Kürtős kalács, lángos és további finomságok a Kalóz Kürtöstől. Az aktivitások centrumában a Szent Kristóf híd: vízitúra, kóstoló, Dunáljunk még – ingyenes vízitúrák a Vízikultúrház és a Bejárható Utazások szervezésében a MAVITUSZ támogatásával. Kerékpáros kalandozás az ágrendszerben a natúrpark elektromos hajójával – hajókázás kicsiknek és evezni nem vágyóknak. Igény szerint vezetett gyalogtúra.

Legyen a Szigetköz Natúrpark vendége! Az állatsimogató, a túrázás, a gyerekplacc díjtalan.
A kenyérlángos és halászlé kóstoló jótékony célú.
Helyszín: piactér és a boglyakemencék.

14:00-17:00 Újabb kenus és bringás kalandok az ágrendszerben szakképzett túravezetőkkel.

LEGYEN A VENDÉGÜNK, VÁRJA AZ EZER SZIGET ORSZÁGA ÉS A SZIGETKÖZ

VELENCÉJE, KISBODAK! • HÁZIGAZDA: SZŐKE ANDRÁS SZINMŰVÉSZ, HUMORISTA Betekintés a Szigetköz kultúrájába: dalok, jókedv, szigetközi népmesék mesélőkkel. Állatsimogató: a dunaremetei Dodó Vadfarmmal a lipóti iskola diákjainak és a Lucky Szárnyasmentők gondozásában. Látványosság és sport a Greiner Bio-One Kft. támogatásával. És jajjj a szúnyogoknak, mert a rendezvény előtt gyérítjük őket!

 

Regisztráció a vízi programokra: https://vizikulturhaz.kisbodak.hu/dunaljunk-meg-aktiv-csaladi-nap-es-ingyenes-viziturak-kisbodakon-junius-2/

A rendezvény pontos helyszíne, illetve bázisa a kisbodaki dunapart melletti terület, parkolni a töltés oldalában kijelölt parkolóhelyeken lehet, illetve – aki teheti – annak ajánlott biciklivel érkezni.

Regisztráció a rendezvényre: INGYENES amelyért cserébe az ingyenes eszközök igénybevétele mellett vendégünk vagy a családi és kulturális programokra, valamint kedvezményesen bérelhetsz kerékpárt, e-bike-ot és kenut is!

A regisztrációval beleegyezel, hogy az eseményen fénykép és videófelvétel készülhet rólad és/vagy gyermekedről, amelyet a Szigetköz Natúrpark Egyesület később a rendezvényei promotálásához felhasználhat.

Támogatóink:

Greiner Bio-One Kft.
Szigetköz Natúrpark
A természet, a táj és az abban élő és alkotó ember harmóniája.
A Szigetközt teljességében felvállaló, a területfejlesztés, a vidékfejlesztés, a környezetvédelem és a turizmus területén egyaránt tenni tudó és akaró összefogás megteremtésére.
Elérhetőségek
Szigetköz Natúrpark Egyesület
Székhely:
9181 Kimle, Fő u. 114.
Levelezési cím:
9181 Kimle, Vízpart u. 6.
E-mail-cím:
szigetkoznaturpark@gmail.com
Telefonos elérhetőségek:
+36203133004
+3696228667